tirsdag den 10. januar 2012

Bluse til min datter

Min datter på 14 år har bestilt en bluse. Hun har selv valgt stoffet, som er strech stof med en form for netmønster på forsiden.

Hun vil gerne have en bluse med knapper på den ene skulder og lapper på ærmerne. Blusen er syet i sandfarvet stof og lapper og knapper er koksgrå.Hvor er det dejligt at min datter stadig syntes, at det er spændende at få syet tøj. Hun er faktisk en pige der elsker at sidde og designe tøj modeller.

Da hun blev konfirmeret i maj 2011 var det i en konfirmationskjole, som hun selv havde designet.


2 kommentarer:

 1. Hej Marlene.
  Jeg har været så heldig at modtage en Blog Award for min blog ”Maries Syslerier”. Jeg har fået awarden af Isa Petersen, som er en af mine faste læsere (med bloggen ”Isa Petersen”). Jeg har nu til opgave at videregive awarden til 5 blogs, som jeg vil vise min anerkendelse. Jeg har valgt dig (din blog) fordi, jeg synes du er smadder dygtig. Jeg kan godt lide den enkle stil som du følger i dine designs, og det er altid spændende at følge med i, hvad du får kreeret på symaskinen. Jeg håber derfor du vil tage i mod denne blog award 
  Hvis du vil, er der et par regler: du skal give awarden videre til 5 blogs, som du vil vise anerkendelse, og den må kun tildeles blogs med under 200 faste læsere. Der er et lille billede på min blog som kan kopieres: Liebster Blog. Billedet kan anvendes til eventuelle indlæg eller lignende, så du på din blog kan fortælle med billede og ord, at du har modtaget Liebster Blog Award.

  Mange hilsener fra
  Marie Sidelmann Boysen

  SvarSlet
 2. Hej Marie
  Tusind tak for de fine ord. Jeg er super glad for, at få så megen ros fra dig om det jeg laver på min blog, og siger endnu engang tak, og selvfølgelig modtager jeg gerne denne Liebster Blog Award. Jeg skal med glæde give denne videre til 5 andre blogs.

  SvarSlet