søndag den 6. november 2011

En unik dekoration til et bloklys.

Nu er den kreative messe godt overstået, og jeg er nu i gang med, at fremstille forskellige ting til de julemarkeder, som jeg skal med til.

Jeg har klippet en cykelslange i stykker, klippet lidt i en thuja og fundet lidt korkgrene i haven, brugt en masse små søm, og her er mit resultatet.


Det er en anderledes krans i forhold til de kranse som vi normalt ser til jul, men jeg syntes at kransen er dekorativ.


Jeg har taget et rundt stykke glas, lagt kransen ovenpå, og så stillet et bloklys i midten af kransen - resultater er så super flot.
Kransen kan også bruges til, at hænge på døren til jul.


3 kommentarer:

 1. Jeg fandt den igen...
  Jeg så denne da du lage den op, men da jeg var færdig med at læse min reader var den forsvundet. pludselig kom jeg I tvivl havde jeg i stedet set den i et blad? bladrede alt igennem jeg kunne huske jeg havde kikket i de seneste dage men ak! det var væk.
  Efter en forspørgsel på Jubii Debat kom svaret.

  med andre ord, jeg har ladt mig inspirere og må selv igang.

  SvarSlet
 2. Hvor er den flot :o) Hvordan har du lavet den?

  SvarSlet
 3. Dejligt at andre bliver inspireret af det jeg laver. Kransen er lavet på en lille halmkrans. Jeg klipper en cykelslange i 1,5 til 2 cm stykker, som så igen klippes i to stykker. Cykelslangestykkerne prikkes i halmkransen med små søm, og på et stykke af kransen vikler jeg med ståltråd thuja på og pynter med grene og store perler.

  God fornøjelse.

  SvarSlet